Ken je dat gevoel van overweldigd zijn?

Alsof je uit de maat danst,

Dat nare gevoel van sleur,

constant iritaties die blijven kleven?

Wachtend op tot het licht aan gaat.


Terwijl we zo verlangen naar dat gevoel van excellence

Dat heerlijke gevoel van in de flow zijn
Alles vloeit uit je vingertoppen
En je on top of te world bent
Helemaal ready for the game

Oils for Excellence

Laat e je mee nemen in wat ons helpt naar een staat van excellence, Ik geloof in rituele creeeren die ons in een top staat brengen. Goede voeding, beweging, en gezonde leefstijl en daarnaast is er een tool die we nog niet goed kennen, waar veel voorordelen overzijn. Dat het 'hippie' achtigs is maar als we verder kijken dan onze voorordelen ontdeken we een van de krachtigste tools die moeder natuur ons geeft.  7 jaar geleden zetten essentiele olie  onze wereld op de kop. 

Deze pure bestanddelen van moeder natuur kunnen ons namelijk helpen om gezondhieds voordelen te behalen maar ze kunnen ons ook in  een splitsecond te helpen naar een betere staat van zijn.  


Wat zijn essentiele olien?

Veel planten bevatten stoffen die we met het bloten oog niet kunnen zien. Dezen stoffen zijn veelal hoog in geconcentreeerd en daardoor erg krachtig. Deze stoffen worden essentiele olien genoemd.

Deze olien geven de plan zijn geur, beschermen hem tegen bactieren, virussen, insecten en bedrijgende invloeden van buiten af. Ze beschermen de plant en houden hem gezond. 

Zodra we plant materiaal destileren komt de essentiele olie van de plant vrij.

Al eeuwen lang worden deze Essentiele olien in gezet voor de gezondheid en wellbeing van de mens te verbeteren. Ze hebben allemaal verschillende voordelen. En helpen ons om ons lichaam te beschermen tegen bedrijgende invloeden van buiten af. Daarnaast hebben ze esetreken eigenschappen op onze gemoeds toestand.


''We are what we repeatedly do. Excellence, therefore is not an act, but a habit''

- Artstotle -

Leer alles over waar deze olien vandaan komen, hun kwaliteit en hun hoge vorm van puurheid in zowel prodcut  als in samen werking met locakelen boeren

Hoe werkt dit lichamelijk?

Een esstentiele olie is 50-70x sterker dan kruiden. Om je een idee te geven 1 druppels essentiele olie bestaat uit 40 miljoen triljoen moleculen. Al deze moleculen communiceren met de cellen in je lijf.  Elke olie heeft zijn eigen eigenschappen, opliftend, reinigen maar denk ook aan anti viraal, anti bacterieel, schimeld werend en nog veel meer. 


Door ze in onze dagelijkse gewoontes te verwerken kunnen we ons zelf lichamelijk helpen om klachten te verminderen en om ons lichamelijke en emotionele gezondheid naar een staat van excellence te brengen. 

Hoe werkt het emotioneel?

Zodra er iets gebeurd, er herinnderinge of gedachtes naar boven komen maakt ons lichaam verschillende hormonen en moneculen aan die onze emoties beinvloeden. B.v. de gedachten aan 'liefde' kan een gevoel van verdriet oproepen waneer we net een recente break-up. Ons lichaam reageerd hier vervolgens op door een gevoel of emotie te ervaren.


Zodra we de aroma van een essentiele olie ruiken of aanbrengen op ons lichaam communceren demonuculen van deze olie met ons brein. Ze oefenen direct invloed uit op het limbice systeem, wat ons centrum is voor emotieverwerking. 


Doorbreken van oude patronen 

Oude overtuigingen kunnen ons tegenhouden om door te groeien naar een meer complete versie van onzelf wat vaak de oorzaak is van zelfsabotgae.

Overtuigingen zijn routes die zijn aangelegd in onze hersenen over hoe wij de wereld zien. Door een essentiele olie tegebruiken op het moment van een trigger doorbreekt de route in je hooft. Zodat we opnieuw een andere routen kunnen kiezen


Nog twijfel over de kwaliteit? Vraag hier een ervaring aan

 PODCAST

  De Game of Growth Podcast

Meer dan tien jaar lang hebben wij bizar veel tijd, geld en energie besteed om de juiste gouden inzichten te ontvangen die ons vleugels gegeven hebben te kunnen bloeien en groeien op persoonlijk en zakelijk vlak.

We namen vele trips naar mentoren die zich in alle hoeken van de wereld bevonden en bespaarden geen cent, tijd noch moeite. 

Na al deze jetlags, nasty vliegtuigmaaltijden en rennen over chaotische vliegvelden begonnen we de vruchten te plukken waar we op hoopten en nu zijn we ready...

...om wat we geleerd hebben vol passie te delen met jou.