Ken je dat gevoel van overweldigd zijn?

Alsof je uit de maat danst,

Dat nare gevoel van sleur,

constant iritaties die blijven kleven?

Wachtend op tot het licht aan gaat.


Terwijl we zo verlangen naar dat gevoel van excellence

Dat heerlijke gevoel van in de flow zijn
Alles vloeit uit je vingertoppen
En je on top of te world bent
Helemaal ready for the game

Oils for Excellence

Laat je meenemen in wat ons helpt naar een staat van excellence, Ik geloof in rituelen creëeren die ons in een top staat van zijn brengen.
  
Goede voeding, beweging, en gezonde leefstijl en daarnaast is er een tool die de meeste mensen nog niet goed kennen, waar veel vooroordelen overzijn.

Dat het 'hippie' achtig is maar als we verder kijken dan onze vooroordelen ontdekken we een van de krachtigste tools die moeder natuur ons geeft.  7 jaar geleden zette essentiële oliën  onze wereld op de kop. 

Deze pure bestandsdelen van moeder natuur kunnen ons namelijk helpen om gezondheids voordelen te behalen maar ze kunnen ons ook in  een splitsecond helpen naar een betere staat van zijn.  


Wat zijn essentiele olien?

Veel planten bevatten stoffen die we met het blote oog niet kunnen zien. Dezen stoffen zijn veelal hoog  geconcentreerd en daardoor erg krachtig. Deze stoffen worden essentiële oliën genoemd.

Deze oliën geven de plant zijn geur, beschermen hem tegen bacteriën, virussen, insecten en bedreigende invloeden van buiten af. Ze beschermen de plant en houden hem gezond. 

Zodra we plant materiaal destilleren komt de essentiële olie van de plant vrij.

Al eeuwen lang worden deze essentiële oliën in gezet voor de gezondheid en wellbeing van de mens te verbeteren. Ze hebben allemaal verschillende voordelen. En helpen ons om ons lichaam te beschermen tegen bedreigende invloeden van buiten af. Daarnaast hebben ze enorme krachtige eigenschappen op onze gemoedstoestand.


''We are what we repeatedly do. Excellence, therefore is not an act, but a habit''

- Artstotle -

Leer alles over waar deze oliën vandaan komen, hun kwaliteit en hun hoge vorm van puurheid in zowel product  als in samen werking met locale boeren

Hoe werkt dit lichamelijk?

Een essentiële olie is 50-70x sterker dan kruiden. Om je een idee te geven 1 druppel essentiële olie bestaat uit 40 miljoen triljoen moleculen. Al deze moleculen communiceren met de cellen in je lijf.  Elke olie heeft zijn eigen eigenschappen, opliften, reinigen maar denk ook aan anti viraal, anti bacterieel, schimelwerend en nog veel meer. 

Door ze in onze dagelijkse gewoontes te verwerken kunnen we ons zelf lichamelijk helpen om klachten te verminderen en om ons lichamelijke en emotionele gezondheid naar een staat van excellence te brengen. 

Hoe werkt het emotioneel?

Zodra er iets gebeurd, er herinneringen of gedachtes naar boven komen maakt ons lichaam verschillende hormonen en moleculen aan die onze emoties beïnvloeden. B.v. de gedachten aan 'liefde' kan een gevoel van verdriet oproepen waneer we net een recente break-up hebben gehad. Ons lichaam reageert hier vervolgens op door een gevoel of emotie te ervaren.


Zodra we de aroma van een essentiële olie ruiken of aanbrengen op ons lichaam communiceren de moleculen van deze olie met ons brein. Ze oefenen direct invloed uit op het limbische systeem, wat ons centrum is voor emotie verwerking. 


Doorbreken van oude patronen 

Oude overtuigingen kunnen ons tegenhouden om door te groeien naar een meer complete versie van onszelf wat vaak de oorzaak is van zelfsabotage.

Overtuigingen zijn routes die zijn aangelegd in onze hersenen over hoe wij de wereld zien. Door een essentiële olie te gebruiken op het moment van een trigger doorbreekt de route in je hooft. Zodat we opnieuw een andere routen kunnen kiezen


Benieuwd naar de kwaliteit? Vraag hier een ervaring aan

 PODCAST

  De Game of Growth Podcast

Meer dan tien jaar lang hebben wij bizar veel tijd, geld en energie besteed om de juiste gouden inzichten te ontvangen die ons vleugels gegeven hebben te kunnen bloeien en groeien op persoonlijk en zakelijk vlak.

We namen vele trips naar mentoren die zich in alle hoeken van de wereld bevonden en bespaarden geen cent, tijd noch moeite. 

Na al deze jetlags, nasty vliegtuigmaaltijden en rennen over chaotische vliegvelden begonnen we de vruchten te plukken waar we op hoopten en nu zijn we ready...

...om wat we geleerd hebben vol passie te delen met jou.